PRODUSE ACCO-MAN

Produse Acco-Man: Panouri structură lemn; Finisări fațade lemn și aluminiu; Lemn de sarpantă și lemn rindeluit; Planșeu de lemn și GL; Bac acier et bac rock; Panouri sandwich izolate; Șuruburi; Tâmplărie.

Panouri și kit-uri de structură pentru case din lemn

De la o casă de vacanță unde să vă  petreceți timpul liber, până la o reședință de lux, structura din lemn permite realizarea de locuințe de toate dimensiunile, în toate stilurile arhitecturale.

Structura din lemn poate avea finisaje diverse: lambriu lemn, cărămida decorativă, piatră, beton și astfel încadrându-se în tradiția peisajelor, a climatului și a patrimoniului regional.

Rapiditatea în execuție, proprietăți excelente de izolare, soliditate – o soluție esențială în domeniul construcției

 • panouri si kit-uri complete MOB (1)
 • panouri si kit-uri complete MOB (1)
 • panouri si kit-uri complete MOB (1)

FINISĂRI FAȚADE LEMN ȘI ALUMINIU 

Lambriu de lemn- larice și molid. Lamele de terasă

În construcția modernă, lambriul de lemn este foarte apreciat datorită numeroaselor calități pe care le deține:

 • caracterul său natural;  diversitatea nuanțelor și a modelelor;  posibilitățile sale de exprimare arhitecturală

Lemn brut pentru sarpantă și lemn rindeluit pe 4 fețe

Lemnul nostru pentru sarpantă și structură provine din pădurile Carpaților Meridionali. O gamă completă de lemn, selecționată cu seriozitate, care corespunde perfect exigențelor obligatorii în construcție sau de renovare a sarpantelor.

Volumul important de lemn deținut ne permite să răspundem tuturor cererilor pentru: structura de lemn, lați, scândură, dulapi, grinzi.

 • Cadru
 • rindeluit
 • Lemn tăiat
 • Cadru din lemn

Lemn stratificat lamelar

Capacitatea portantă, stabilitatea dimensională și estetică, toate acestea unite pentru a permite cea mai înaltă tehnologie de lemn și cel mai bun comportament static.

Lemnul statificat lamelar este fabricat doar cu lemn special selecționat și triat conform normei în vigoare DIN 1052:2008 pentru clasa de rezistență GL 24h si GL 28h/

Gama noastră:

Calitate vizibilă GL24h/GL28h;

Calitate industrială GL24h/GL28h;

Calitate industrială GL24h;

Larice/ Brad calitate industrială GL24h;

Larice calitate vizibilă GL24- pe comandă

Țiglă metalică cu rocă naturală și Țiglă metalică

 • bac acier
 • bac roc
 • bac rock 2
 • ral bac acier

Bac – Rock este inspirat de unul dintre cele mai rezistente și durabile materiale din lume. Acoperișurile de acest tip au fost testate în condiții extreme în timp.

Dacă vorbim de cutremurele din Noua Zeelanda, de tsunami din Japonia, de iernile din Siberia și de zăpada din cei mai înalți munți din Europa, aceasta rezistă la cele mai mari forțe ale naturii.

Bac - Rock

`    Țiglă metalică

Diferite Grosimi-0,40 – 0,45 – 0,50 – 0,55 și finisări – mat, lucios, MPR; O gamă largă de culori

Panouri sandwich izolate

Panourile sandwich pentru acoperiș sau pereți la dimensiuni speciale sunt soluția optimă pentru a izola o clădire.

Conform normelor în vigoare, panourile sandwich izolante sunt alcătuite din doua foi de oțel și un strat de vată bazaltică sau de spumă poliuretanică.

Optarea  pentru o fațadă acoperită cu panouri sandwich izolate va permite obținerea unui rezultat rapid fără sa fie necesar un strat de izolație suplimentară.  În plus, acest sistem este adecvat pentru acoperișuri cu pante înalte sau joase (≥ 7%).

 • Produse Acco-Man
 • panouri sandwich izolate

Șuruburi, conectori, elemente de fixare

În această categorie de produse, puteți regăsi șuruburi de construcție, elemente de  fixare pentru montarea acoperișului și izolarea termică a pereților cu suprafețele din lemn, șuruburi pentru planșee și terase, conectori tridimensionali pentru sarpantă.

Toate aceste produse au fost supuse la numeroase teste , fapt ce permite să fim siguri că fiecare produs este de cea mai bună calitate.

Tâmplărie din profile Aluminiu / PVC / Lemn

Într-o notă poetică, ferestrele sunt ochii spre sufletul casei.

Oferta noastră include design-ul, producția și montajul ușilor și a ferestrelor termoizolante pentru construcții rezidențiale, zone comerciale și industriale.

Tâmplăriile noastre sunt caracterizate prin calitate, soluții funcționale inovative, securitate și economisire de energie. Forme elegante a  profilelor, o gamă largă de culori și accesorii permit produsului nostru să se distingă prin eleganță și design.

Tamplarie din profile Aluminiu / PVC / Lemn